ΖΥΜΗ ΚΟΥΡΟΥ

 

Εύκολη ζύμη κουρού για τυροπιτάκια..λουκανικοπιτάκια και σπανακοπιτάκια!!!

ΥΛΙΚΑ:

2   ½  Φλιτζάνια αλεύρι

½ Φλιτζάνι καλαμποκέλαιο

½ Φλιτζάνι νερό

Λίγο ξερή ή νωπή μαγιά (τη μισή ποσότητα από ένα τετραγωνάκι νωπής μαγιάς)

Αλάτι

Λίγο ζάχαρη

Αυγό άλειμμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βάζουμε το καλαμποκέλαιο σε μια μεγάλη λεκάνη, ρίχνουμε το αλεύρι, τη μαγιά, το αλάτι , τη ζάχαρη και το νερό που θέλουμε να ειναι λίγο χλιαρό. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και αφήνουμε λίγο τη ζυμη να ξεκουραστεί και να φουσκώσει γύρω στα 30 λεπτά. Κάνουμε μικρές μπαλίτσες και βάζουμε  ότι μείγμα θέλουμε μέσα, τυριά, σπανάκι , λουκάνικα. Ψήνουμε στους 220 βαθμούς σε προθερμασμένο φουρνο.

Μαγειρική Πανδαισία

About these ads

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Log Out / Αλλαγή )

Google+ photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Log Out / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 35 other followers

%d bloggers like this: