Τζατζίκι

Τζατζίκι  ή αλλιώς..γιαουρτοσκόρδιον!

ΥΛΙΚΑ:

500 Γραμ. Γιαούρτι στραγγιστό

2 Μεγάλα αγγούρια

Αλάτι

Λίγο ελαιόλαδο

Ξύδι

3 Μεγάλες σκελίδες σκόρδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Πλένουμε τα  αγγούρια τα ξεφλουδίζουμε και τα τρίβουμε στον τρίφτη.  Τα αφήνουμε μέσα σε μία πετσέτα με λίγο αλάτι για να στραγγίξουν και τα στίβουμε συνέχεια να μην έχει καθόλου νερό- υγρά. Μετά τα βάζουμε σε ένα μπόλ με το γιαούρτι και προσθέτουμε μία πρέζα αλάτι, λίγο ελαιόλαδο, λίγο ξύδι και το τριμμένο σκόρδο μας και ανακατεύουμε.  Αφήνουμε στο ψυγείο.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: