ΧΑΛΒΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ

Ο χαλβάς που λατρεύουμε!!

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ:

2 Ποτήρια του νερού Ζάχαρη

4 Ποτήρια του νερού Νερό

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΓΜΑ:

2 Ποτήρια του νερού Σιμιγδάλι χοντρό

1  Ποτήρι του νερού( περίπου) λάδι καλαμποκέλαιο (περίπου 1 ποτήρι αλλα όχι μέχρι πάνω)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2 ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗ ΜΙΑ,ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.  ΜΟΛΙΣ ΡΟΔΙΣΕΙ ΛΙΓΟ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙΙ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ-ΛΙΓΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΣΟ ΣΙΡΟΠΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΜΑΣ [ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ]ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ.ΤΕΛΟΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΝΕΛΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: