ΑΥΓΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΣ

 

Για να αναμειγνύονται καλα τα αυγά μας στις συνταγές μας, (π.χ. αυγολέμονο) αλλα και να μην σπάνε όταν θέλουμε να τα βράσουμε, δεν έχουμε παρά να τα αφήσουμε εκτός ψυγείου για μία ώρα περίπου πρίν τα χρησιμοποιήσουμε ή τα βράσουμε.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: