ΜΙΛΦΕΙΓ- ( MILLEFEUILLES )

ΤΙ ΠΙΟ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΙΛΦΕΙΓ! ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!

ΥΛΙΚΑ:

1 φύλλο σφολιάτα κομμένο στα τρία
1 φακελάκι κρεμά στιγμής βανίλια
1 φακελάκι σαντιγύ
Λίγη αχνή ζάχαρη για το πασπάλισμα
1 λίτρο περίπου γάλα για την κρεμά και την σαντιγύ
Ξύσμα από ένα λεμονί

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Τρυπάμε με πιρούνι τη σφολιάτα και τη ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 15 περίπου λεπτά. Την αφήνουμε να κρυώσει καλά, χτυπάμε τη κρεμά και τη σαντιγύ σύμφωνα με τις οδηγίες τους. Προσθέτουμε το ξύσμα ή τη μαστίχα στη κρέμα.  Σε μιά πιατέλα βάζουμε το ένα κομμάτι σφολιάτα και στρώνουμε τη μισή κρεμά. Βάζουμε επάνω το δεύτερο κομμάτι, στρώνουμε την υπόλοιπη κρεμά και τοποθετούμε και το τρίτο κομμάτι σφολιάτα όπου απλώνουμε τη σαντιγί και πασπαλίζουμε με αχνή.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: