ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ

ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ

Λαχταριστά μπαρμπούρνια!!

ΥΛΙΚΑ:

1 Κιλό Ψάρια Μεγάλου Μεγέθους (4 – 5 Ψάρια στο κιλό)

½ Ποτήρι Ελαιόλαδο

1 Ματσάκι Μαϊντανό

Αλάτι

2 Λεμόνια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Αφού πλύνουμε και καθαρίσουμε τα ψάλια μας τα αλείφουμε με ελαιόλαδο και τα βάζουμε στη σχάρα μας.  Τα αφήνουμε να σιγοψηθούν, ενώ κατά τη διάρκεια του ψησίματος τα γυρνάμε και από τις δύο πλευρές και τα αλείφουμε με λάδι.  Τα σερβίρουμε σε μεγάλη πιατέλα με φέτες λεμονιού και κομματάκια μαϊντανού. Στο μεταξύ έχουμε φτιάξει το λαδολέμονο μας και μπορούμε να το περιχύσουμε πάνω απο τα ψάρια ή να προσθέσει ο κάθε ένας όσο θέλει στο πιάτο του.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: