ΤΟΝΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

 

ΥΛΙΚΑ:

4 Ντομάτες

3 Σκελίδες σκόρδο

Ελαιόλαδο

1 Πράσινη πιπεριά

3 Κονσέρβες τόνου σε νερό

½  Κιλό Μακαρόνια

Παρμεζάνα τριμμένη

2 κουταλιές της σουπας κετσαπ πικάντικη

1 κουταλιά πελτέ

1 Πρέζα ζάχαρη

2 Πρέζες αλάτι

2 Πρέζες πιπέρι

Λίγο Μαϊντανό  (προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Αρχικά βράζουμε τα μακαρόνια μας σε μιάκατσαρόλα με νερό,λίγο αλάτι και μιά κουταλιά ελαιόλαδο, τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε.  Τρίβουμε τις ντομάτες και το σκόρδο  και κόβουμε σε μικρά κομμάτια την πιπεριά.  Βάζουμε σε ένα  μικρό κατσαρολάκι το σκόρδο το τριμμένο με λίγο ελαιόλαδο να τσιγαριστεί, στη συνέχεια  ρίχνουμε και την πιπεριά να τσιγαριστεί.  Στη συνέχεια ρίχνουμε την ντομάτα μας, το αλάτι , το πιπέρι , 1 ποτήρι νερό, την κέτσαπ ,το πελτέ , μία πρέζα ζάχαρη και ανακατεύουμε  και αφήνουμε να βράσει η σάλτσα μας.  Κατεβάζουμε από τη φωτιά το κατσαρολάκι και προσθέτουμε τον τόνο αφού πρώτα τον εχουμε στραγγίξει πάρα πολυ καλά από το νερό.  Προσθέτουμε τριμμένη παρμεζάνα απο πάνω και άν θέλουμε λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Μαγειρική Πανδαισία

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: