ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ

πάστα φλώρα!!!

ΥΛΙΚΑ:

2/3 φλυτζανιού βουτυρο (σοφτ)

½ φλυτζανιου ζάχαρη

1 αυγό

1 φλυτζάνακι του καφέ κονιάκ

1 κουταλάκι μπεϊκιν πάουντερ

Λεμόνι ξύσμα

3 φλιτζάνια αλεύρι αλλατίνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βάζουμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη να χτυπηθουν, μετα προσθέτουμε το αυγό ,το ξύσμα λεμονιού, το κονιάκ και μετά βάζουμε το μπεϊκιν πάουντερ μεσα στο αλεύρι και τα ανακατευουμε και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο μίξερ και τα χυπάμε ολα μαζί.  Τέλος σε βουτυρωμένο ταψί νουμερο 30 βάζουμε το μιγμα απο το οποίο εχουμε κρατήσει λίγη ζυμη για να βαλουμε απο πάνω για σχέδιο. Προσθέτουμε τη μαρμελάδα και πασαλίβουμε με κροκο αυγου με λίγο νερο μαζι, και το ψηνουμε στους 180 βαθμούς για σχεδόν 3 τέταρτα.

DSCN4396

DSCN4400

Μαγειρική Πανδαισία

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: