ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΤΗΓΑΝΙΤΟΣ

μπακαλιάρος τηγανιτός!

Ο γνωστός σε όλους μπακαλιάρος μας! Μη ξεχάσετε να τον συνοδέψετε με μια υπέροχη σκορδαλιά!

ΥΛΙΚΑ:

800 Γραμ. Μπακαλιάρος

1 Ποτήρι αλεύρι

1 Ποτήρι νερό

Λίγο αλάτι  (ελάχιστο για το χυλό-κουρκούτι)

Λίγο Μπέϊκιν πάουντερ

Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Κόβουμε τον μπακαλιάρο σε μικρά κομμάτια και τον ξαρμυρίζουμε από την προηγούμενη μέρα , αλλάζοντας  2 με 3 φορές  το νερό.  Φτιάχνουμε εναν χυλό- κουρκούτι  με το νερό , το αλεύρι , το αλάτι και το μπέϊκιν πάουντερ. Βουτάμε ένα ένα τα κομμάτια του μπακαλιάρου στο χυλό και τα τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: