ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΕΪΚ!

 

– Πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο
– Να είναι ο φούρνος προθερμασμένος
– Να μην ανοίγουμε την πόρτα του φούρνου τουλάχιστον για την πρώτη μισή ώρα καθόλου
– Αφού ψηθεί, να το αφήσουμε για 10΄ να κρυώσει και μετά να το αναποδογυρίσουμε

Μαγειρική Πανδαισία

2 thoughts on “ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΕΪΚ!

  1. dimitrismanousakis 09/11/2012 στο 8:26 μμ Reply

    κάθε φορά που φτιάχνω κέϊκ μπαίνω στο πειρασμό και ανοίγω συνέχεια τη πόρτα του φούρνου. θέλω να απολαμβάνω το άρωμα που αναδύεται σιγά σιγά και με αυτό το τρόπο ποτέ δεν το πετυχαίνω στο ψήσιμο. τώρα έβαλα σκοπό να το ψήσω με τις δικές σου οδηγίες. …έστω αυτό το μισάωρο θα το περιμένω και θα σου γράψω τα αποτελέσματα της επιτυχίας μου. Πάντως θα το φτιάξω σύντομα…φαίνεται τέλειο.

    • mageirikipandaisia 10/11/2012 στο 3:23 μμ Reply

      Και εγώ παλιά έκανα το ίδιο λάθος συνέχεια..η μυρωδιά όταν φτιάχνεις κεϊκ σου ‘σπάει’ τη μύτη! Όμως όπως είπαμε θα πρέπει να κάνουμε υπομονή…για να φτιάξουμε το τέλειο κεϊκ!!! Καλή επιτυχία!!! Είμαι σίγουρη ότι θα το πετύχεις!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: