ΦΕΤΑ ΤΗΓΑΝΙΤΗ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΣΟΥΣΑΜΙ

Τι πιο γευστικό και ελληνικό!! Απο μια φέτα τηγανιτή με μέλι και σουσάμι!! Απολαύστε το αποκλειστικά από την Μαγειρική Πανδαισία!!

ΥΛΙΚΑ:

4 Τετράγωνα κομμάτια φέτας  6Χ6 εκατοστά περίπου και ύψους 1 εκατοστό

4 Φύλλα κρούστας

Λάδι για τηγάνισμα

2 κουταλιές της σούπας σουσάμι

4 κοφτές κουταλιές της σούπας μέλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Κόβετε τα φύλλα κρούστας στη μέση.  Βάζετε από δύο μιδά φύλλα το ένα επάνω στο άλλο.  Στο κέντρο τους τοποθετείτε το κομμάτι της φέτας. Το διπλώνετε σε φάκελο και το αφήνετε να περιμένει.  Ετοιμάζετε τη σάλτσα.  Σε ένα μπρίκι ρίχνετε το μέλι, και μία κουταλιά της σούπας νερό, τα βράζετε και τα ανακατεύετε.  Διατηρείτε το μίγμα χλιαρό.  Ζεσταίνετε καλά το λάδι και τηγανίζετε τα φακελάκια φύλλου γεμισμένα με τη φέτα μέχρι να ροδοκοκκινίσον.  Τα βγάζετε , τα βάζετε πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και στη συνέχεια τα σερβίρετε στα πιάτα.  Περιχύνετε με 1 ½ κουταλιά της σούπας το μίγμα με το χλιαρό μέλι στο κάθε ένα και πασπαλίζετε με λίγο σουσάμι.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: