ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΦΡΑΤΖΟΛΑ

Οι πρώτες συνταγές άρχισαν να καταφτάνουν!!! Πάστα φλώρα φρατσόλα!!! Ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτή την υπέροχη συνταγή την Κουντουριώτη Αθηνά!!! Στείλτε μας την δική σας συνταγή στο mageirikipandaisia@gmail.com

ΥΛΙΚΑ:

1 κιλό Αλεύρι φαρινάπ

1 βούτυρο ολοκληρο 250 γραμ.

1 ποτήρι του νερού ζάχαρη

1 ποτήρι του νερού πορτοκάλι στημένο

1 ποτήρι του λικέρ κονιάκ

1 κουταλάκι  του γλυκού μπέϊκιν πάουντερ

Μαρμελαδα της αρεσκείας σας

2 βανίλιες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Τα ζυμώνουμε όλα τα υλικά μας εκτός της μαρεμελάδς και μοιράζουμε την ζύμη μας σε 4 κομμάτια.  Τα ανοίγουμε κ βάζουμε την μαρμελαδα κ τα τυλίγουμε σαν φρατσολα.  Τα βάζουμε στο ταψί ,τα αλοίφουμε με λιγο λιωμένο βουτυρο να μην κολλησουν κ τα ψήνουμε στους 180 βαθμους.

Μαγειρική Πανδαισία

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: