ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ;;;

 

Έχει συμβεί και θα συνεχίσει να συμβαίνει ακόμα και στους πλέον προσεχτικούς. Αν αρπάξει το φαγητό, αποσύρουμε αμέσως από τη φωτιά και μεταφέρουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας σε άλλη, χωρίς να ξύσουμε τον πυθμένα του σκεύους, για να μην «πάρουμε» μαζί τα καρβουνιασμένα υπολείμματα. Θα συνεχίσουμε το μαγείρεμα κανονικά, προσθέτοντας όσα υγρά χρειάζονται για να γίνει το φαγητό αλλά και μια μικρή ξεφλουδισμένη πατάτα που θα απορροφήσει τρόπον τινά τη δυσάρεστη μυρωδιά του καμένου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: