ΠΩΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΡΑΓΑΝΗ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΜΑΣ;;

 

Δεν τις σκεπάζουμε ποτέ αφού τις βγάλουμε από τον φούρνο – τις αφήνουμε να κρυώσουν ξεσκέπαστες. Την επομένη, όση πίτα έχει περισσέψει, και αν την θέλουμε ζεστή, την βάζουμε να ζεσταθεί στο φούρνο, αφού πρώτα τη ραντίσουμε με λίγο νερό. Έτσι θα γίνει όσο τραγανή ήταν όταν την πρωτοφτιάξαμε.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: