ΧΤΑΠΟΔΙ ΒΡΑΣΤΟ

Χταποδάκι βραστό ξιδάτο!!

ΥΛΙΚΑ:

1 Κιλό χταπόδι

½ Ποτήρι ελαιόλαδο

5 Κουταλιές ξίδι

Πιπέρι

Αλάτι

Ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Πλένουμε το χταπόδι καλά και αφαιρούμε το στομα , τα μάτια, το στομάχι και το μελάνι.  Το βάζουμε σε μία κατσαρόλα να βράσει με νερό για περίπου 1 με 1 ½ ώρα  μέρχι να μαλακώσει.  Το κόβουμε σε κομμάτια και περιχύνουμε με λάδι , ξύδι  και ρίχνουμε τη ρίγανη, λίγο πιπέρι και λίγο αλάτι.

Μαγειρική Πανδαισία

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: