ΣΠΙΤΙΚΟ ΚΡΟΥΤΟΝ

Οταν φτιάχνουμε κρουτόν, προτιμάμε το μπαγιάτικο ψωμί, γιατί είναι πιο σφιχτό και έτσι τα κρουτόν γίνονται και αυτά πιο συμπαγή και τραγανά. Και επίσης, γιατί είναι σπατάλη να χρησιμοποιούμε το φρέσκο. Αν, όμως, δεν μας έχει μείνει ψωμί από τις προηγούμενες μέρες, τότε βάζουμε φρέσκο.

Μαγειρική Πανδαισιά

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: