ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ!

Να προτιμάτε το ολόκληρο πιπέρι που θα αλέσετε μόνοι σας. Έτσι, το άρωμα και τα συστατικά του διατηρούνται ακέραια. Μην το τσιγαρίζετε γιατί καίγεται. Να το προσθέτετε πάντα στο τέλος του μαγειρέματος για να απελευθερώνει όλο του το άρωμα!

Μαγειρική Πανδαισία

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: