ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΙΤΣΙΛΙΣΜΑ ΛΑΔΙΟΥ

Όταν τηγανίζετε λαχανικά (κολοκυθάκια, μελιτζάνες, πιπεριές, πατάτες κλπ.), φροντίστε να τα αλατίζετε λίγο πριν το τηγάνισμα και όχι μετά, γιατί το αλάτι δεσμεύει μέρος της υγρασίας τους, με αποτέλεσμα το λάδι να πιτσιλάει λιγότερο.

Μαγειρική Πανδαισία

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: