ΠΩΣ ΓΥΡΝΑΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ;;

Μη τρυπάτε το κρέας με πιρούνι για να το γυρίσετε κατά τη διάρκεια του ψησίματος διότι θα τρυπήσετε τη ψημένη κρούστα του, απελευθερώνοντας το ζωμό και αφήνοντας το κρέας ξερό. Πιάστε το με δύο ξύλινες κουτάλες ή πηρούνες επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξύλινες ή μεταλλικές λαβίδες.

Μαγειρική Πανδιασία

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: