ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΠΟΣΕ!!

ΑΥΓΟ ΠΟΣΕΠως θα κάνεις τα αυγά ποσε;;;;

Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε όσο γίνεται πιο φρέσκα αυγά.  Μισογεμίστε μια ρηχή κατσαρόλα με κρύο νερό μαζί με μία κουταλιά της σούπας ξύδι.  Αφήστε το να πάρει μια βράση και υστερα χαμηλώστε τη φωτιά έτσι που το νερό να είναι αχνιστό.

Σπάστε 1 αυγό σε ένα φλιτζάνι και γυρίστε το φλιτζάνι στο αχνιστό νερό, ρίχνοντας μαλακά το αυγό. Επαναλάβετε με τα υπόλοιπα αυγά.  Σκεπάστε την κατσαρόλα και βράστε τα αυγά για 3′ αν τα θέλετε κάπως μελάτα και ως 5′ ανα τα θέλετε πιο σφικτά.  Βγάλτε την κατσαρόλα από την φωτιά.  Με μια τρυπητή κουτάλα βγάλτε τα ποσαρισμένα αυγά, στραγγίστε τα και βάλτε τα πάνω σε μιά φέτα με ψημένο ψωμί!!

Μαγειρική Πανδαισία

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: