ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΙΕ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΜΑΣ;;;

DSCN3561

 

Όταν φτιάχνετε κουραμπιέδες να αλευρώνετε πάντα τα σπασμένα αμύγδαλα γιατί αλλιώς θα πάνε στο πάτο του κάθε κουραμπιέ!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: