ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ!!

μοσχαράκι κοκκινιστό

Μοσχαράκι κοκκινιστό!! Συνοδέψτε το με ότι σας αρέσει..πατάτες..ρύζι..μακαρόνια..πουρέ!! Καλή μας όρεξη!!

ΥΛΙΚΑ:

1 ½ Κιλό μοσχάρι ( Στρογγυλό)

Αλάτι

Πιπέρι

1 Μεγάλο ξερό κρεμμύδι

Ντομάτα πελτέ 1 κουταλιά της σούπας

Λίγη κέτσαπ

Λίγη ζάχαρη

2 Σκελίδες σκόρδο

2 Φύλλα δάφνης

6 Μπιλάκια μπαχάρι

Λίγο ελαιόλαδο

Λίγο νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Πλένουμε το κρέας και το κόβουμε σε κομματάκια, το βάζουμε στη κατσαρόλα μας και το τσιγαρίζουμε μέχρι να μην είναι κόκκινο, αν βγάλει υγρά τα χύνουμε.  Στη συνέχεια ρίχνουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το ελαιόλαδο και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα.  Μετά ρίχνουμε τον πελτέ, την κέτσαπ, τη ζάχαρη, το αλάτι , το πιπέρι, το μπαχάρι, το σκόρδο ολόκληρες τις σκελίδες, τη δάφνη και λίγο ακόμα ελαιόλαδο.  Στη συνέχεια προσθέτουμε το νερό να είναι ολο το κρέας μέσα καλυμμένο και κλείνουμε την κατσαρόλα μας και το αφήνουμε να βράσει. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό και προσέχουμε να μη μας κολλήσει. Σερβίρουμε με πατάτες ή ρύζι ή με πουρέ!

Μαγειρική Πανδαισία

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: