ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΨΗΤΟ ΣΕ ΛΕΜΟΝΟΦΥΛΛΑ

RSCN6785

Τι πιο νόστιμο απο ένα γουρνουνόπουλο ψητό σε λεμονόφυλλα!! Δοκιμάστε να το φτιάξετε και θα εξαφανιστεί αμέσως!!! Ευχαριστούμε πολύ για αυτή τη τόσο νόστιμη συνταγή!!

ΥΛΙΚΑ:

2 κιλά γουρουνόπουλο

1/2 ποτήρι ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Λεμονόφυλλα

Χυμό απο 2 λεμόνια μεγάλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Πλένουμε το κρέας, το χαράζουμε, βάζουμε στις σχισμές αλάτι, πιπέρι, λεμόνι και λεμονόφυλλα και το αφήνουμε για 2 ώρες.  Αλείφουμε το γουρουνόπουλο με το ελαιόλαδο και το βάζουμε σε ένα ταψί που μέσα του έχουμε μιά στρώση λεμονόφυλλα.  Η μεριά του δέρματος πρέπει να είναι απο κάτω.  Ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 2 με 3 ώρες. Γυρνάμε από την πλευρά του δέρματος και ψήνουμε άλλη μισή ώρα μέχρι να ροδίσει.

Μαγειρική Πανδαισία

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: