ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΙΨΩ ΤΕΛΕΙΑ ΤΗ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΟΥ;;;

mastixa-xiou

Όταν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε στα γλυκά μας μαστίχα Χίου..για να μας κοπανιστεί τέλεια και να μην έχουμε μεγάλα  κομμάτια που δεν σπάνε…βάλτε στο γουδί σας ελάχιστη ζάχαρη και ελάχιστο αλεύρι και τότε κοπανίστε τα!!

Μαγειρική Πανδαισία

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: