ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΡΥΖΙ ΜΟΥ ΠΙΟ ΣΠΥΡΩΤΟ;;;

ρύζι

Υπάρχουν πολλά παράπονα για το ρύζι..α δεν είναι σπυρωτό,έχει παρα βράσει!!! Προσθέστε την ώρα που βράζει 3 με 4 σταγόνες λεμονιού!!! Αυτό θα το κάνει πιο σπυρωτό!!

Μαγειρική Πανδαισία

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: