ΝΟΣΤΙΜΟ ΨΑΡΙ!!!

ψάρια στη σχάρα!

Πρίν ψήσετε το ψάρι σας στο γκρίλ ή στην ψησταριά σας, αλείψτε το με ψιλό στρώμα  μαγιονέζας!! Έτσι δεν κολλάει στη σχάρα, διατηρείται ζουμερό χωρίς να ξεραθεί και αποκτά ωραιότατη γεύση κυριώς αν ανακατέψετε με τη μαγιονέζα διάφαρα αρωματικά!

‘Μαγειρική Πανδαισία’

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: