ΠΑΤΑΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ!!

πατάτες γεμιστές στο φούρνο!

Πεντανόστιμες γεμιστές πατάτες στο φουρνο με γραβιέρα και πιπεριά Φλωρίνης!!

ΥΛΙΚΑ:

5 πατάτες μέριες λίγο μακρουλές

1 πιπεριά Φλωρίνης σε κομματάκια ψιλοκομμένη

1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο

1 φλιτζάνι του τσαγιού τριμμένη γραβιέρα

Αλάτι

Πιπέρι

1 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι

Λίγο ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα σε αλατισμένο νερό για 15 λεπτά. Πρέπει να κρατάνε λίγο.  Μόλις κρυώσουν λίγο της κόβουμε στη μέση και αδειάζουμε σαν βαρκούλες με ένα κουταλάκι και τις τοποθετούμε σε αλουμινόχαρτο για να μην ξεραθούν.  Τη σάρκα από της πατάτες την πολτοποιούμε και προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά μας. Ανακατεύουμε και με τα υπόλοιπα υλικά, αλλα κρατάμε λίγο τυρί για να το βάλουμε από πάνω σε κάθε μία πατάτα.  Γεμίζουμε τις πατάτες μας και πασπαλίζουμε με την γραβιέρα.  Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο προς το δυνατό για περίπου 20 λεπτά.

Ευχαριστούμε πολύ για αυτή τη συνταγή!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: