ΦΕΤΑ ΨΗΤΗ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ!

φέτα ψητή στο φούρνο!

Πεντανόστιμο ορεκτικό με γεύση από ‘Ελλάδα’! Γρήγορο και πολύ εύκολο για όλους!! 

ΥΛΙΚΑ:

1/2 Κιλό φέτα κομμένη σε τετράγωνα κομμάτια μήκους 8 – 10 εκατοστών και πάχους 1 εκατοστό

1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη

1 ντομάτα κομμένη σε λεπτές ροδέλες

4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

1/2 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές ροδέλες

Λίγη πάπρικα ή λίγο μπουκοβο ( προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Τοποθετείτε κάθε ένα από τα κομμάτια της φέτας σε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο. Στη συνέχεια περιχύνετε με το ελαιόλαδο και πασπαλίζετε με ρίγανη και την πάρπρικα ή το μπουκοβο (προαιρετικά). Βάζετε από πάνω τις ροδέλες τις ντομάτας, περίπου 1 με 2 ροδέλες σε κάθε κομμάτι φέτας και ροδέλες από πιπεριά και ρίχνετε ξανά λίγο ελαιόλαδο και λίγη ρίγανη. Κλείνετε καλά το αλουμινόχαρτο και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 με 200 βαθμούς για περίπου 20 με 25 λεπτά.

Ευχαριστούμε πολύ για αυτή την εκπληκτική συνταγή τους φίλους του blog μας!

‘Μαγεριική πανδαισία’

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: