ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ!

μακαρονάδα μικρά μυστικά!

Μάθε όλα τα μικρά μυστικά για τέλειες μακαρονάδες!!!

Για να μαγειρευτούν σωστά τα ζυμαρικά πρέπει να βράσουν σε μεγάλη κατσαρόλα με άφθονο νερό.

Υπολογίστε την ποσότητα ζυμαρικών ανάλογα με τα άτομα. Συνήθως 150γρ. είναι αρκετά ανά άτομο.

Τα ζυμαρικά δεν αλατίζονται μετά το βράσιμο. Προσθέστε σε νερό που βράζει αλάτι και μία κουταλιά ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδο βοηθά τα ζυμαρικά να μην κολλάνε μεταξύ τους.  Ρίξτε τα ζυμαρικά στο νερό μόνο όταν αυτό βράσει.

Ξέρετε ότι… δέν πρέπει να τα σπάτε;;; Αν ρίξετε νερό όταν τα σουρώνετε λασπώνουν! Ό σωστός χρόνος βρασμούν τους δίνει τη σωστή γεύση!  Αν τα ανακατεύετε συχνά αποφεύγετε το λάσπωμα!

Αφήστε τα μακαρόνια να βράσουν χωρίς καπάκι!!

Το βούτυρο και η κρέμα γάλακτος απαλύνουν την έντονη γεύση των τυριών και τους δίνουν μια βελούδινη γεύση!

Το κόκκινο κρασί ταιριάζει με τις σάλτσες από κρεμμύδι, σκόρδο και μανιτάρια, ενώ το λευκό κρασί δίνει ενδιαφέρουσα διάσταση σε θαλασσινά και οστρακοειδή!!

‘Μαγερική Πανδαισία’

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: