ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΖΑΡΩΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΦΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΙΚΟΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΖΩ;;;;

μπέικον!

Πρίν αρχίσετε να τηγανίζετε τις φέτες από το μπέικον, βουτήξτε τες σε καυτό νερό και στεγνώστε τες με απορροφητικό χαρτί!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: