ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΛΙΕΝ;;;

zoulien

ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ!

Είναι ο τρόπος κοπής των λαχανικών σε πολύ λεπτές λωρίδες, σαν σπιρτόκουτα! Συνήθως κόβουμε έτσι τα καρότα, το σέλινο, τα κολοκυθάκια και σερβίρουμε ως γαρνιτούρα σε ψάρι ή κρέας αλλά και συνοδευτικό σε ποτά.

‘Μαγειρική Πανδαισία’

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: