MUFFINS ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ!

muffins  με σοκολάτα και ξύσμα πορτοκαλιού!

Πεντανόστιμα μικρά κεκάκια με κομμάτια σοκολάτας και πορτοκάλι!!

ΥΛΙΚΑ:

200 Γραμ. Σοκολάτα σε σταγόνες

275 Γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ

ξύσμα από 2 πορτοκάλια

2 αυγά

75 Γραμ. ζάχαρη

100 Γραμ. βούτυρο λιωμένο

125 ml γάλα φρέσκο

100 ml  χυμό πορτοκαλιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Αρχικά προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και μετά τοποθετούμε περίπου σε 12 χάρτινες θήκες για μάφιν σε ένα ταψί. Σε ένα βαθύ μπόλ ρίχνουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, τη ζάχαρη, και το ξύσμα πορτοκαλιού και ανακατεύουμε ελαφρά. Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά, το γάλα, το χυμό πορτοκάλι και το λιωμένο βούτυρο και τα προσθέτουμε στο μίγμα με το αλεύρι. Ρίχνουμε τις σταγόνες σοκολάτας και με μια σπάτουλα ανακατεύουμε ώστα να ενσωματωθούν στο μίγμα.  Μοιράζουμε στις χάρτινες θήκες και ψήνουμε τα μάφιν για 20 με 25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

‘Μαγειρική Πανδαισία’

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: