Η ΓΛΙΣΤΡΙΔΑ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!

γλιστρίδα

Καλλιεργήστε τη γλιστρίδα σε γλάστρα ή στον κήπο σας και επωφεληθείτε από τις πολύτιμες  ουσίες της.  Σήμφωνα με τους ειδικούς , η γλιστρίδα είναι ένα από τα καλύτερα αντιοξειδωτικά για τον οργανισμό σας. Καταναλώστε την ωμή στις σαλάτες σας και στα σάντουιτς που θα φτιάξετε σπίτι αλλα και μαγειρεμένη πχ. λεμονάτο κοτόπουλο με γλιστρίδα, γιαχνί κατσαρόλας με γλιστρίδα αλλα και ψάρι ψητό με γλιστρίδα!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: