ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ

σκορδαλιά!

Πεντανόστιμη σπιτική σκορδαλιά..συνοδέψτε την με μπακαλιάρο!!!

ΥΛΙΚΑ:

5 Φέτες ψωμί μπαγιάτικο

1/2 Φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο

3 Σκελίδες σκόρδο

Λίγο ξύδι

Λίγο αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Αρχικά μουλιάζουμε τις φέτες του ψωμιού και τις στραγγίζουμε πάρα πολύ καλά. Αφαιρούμε και την κορα του ψωμιού όσο μπορούμε. Στη συνέχεια σε ένα μπλέντερ – μούλτι βάζουμε μέσα το ψωμί, το ελαιόλαδο σιγά σιγά, το σκόρδο, λίγο αλάτι, λίγο ξύδι και χτυπάμε μέχρι να γίνει  ένα ομοιόμορφο μίγμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το ψωμί να μην έχει καθόλου νερό γιατι δεν θα μας δέσει η σκορδαλιά μας!!

‘Μαγειρική Πανδαισία’

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: