ΖΑΧΑΡΩΣΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΣΑΣ;;;

honey

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε όταν το μέλι σας έχει κρυσταλλώσει!!Μήπως βάλατε κατα λάθος το μέλι στο ψυγείο και τώρα έχει κρυσταλλώσει;;;; Μην ανησυχείτε το μέλι δεν έχει πάθει τίποτα!! Το ζαχαρωμένο μέλι δεν είναι αλλοιωμένο και υπάρχει τρόπος να το επαναφέρετε στην αρχική του μορφή.

Βάλτε το μέλι σε ένα γυάλινο δοχείο και τοποθετήστε το μέσα σε μία κατσαρόλα με νερό στους 45 με 50 βαθμούς κελισίου για λίγα λεπτά. ΠΡΟΣΟΧΗ: Να μη βράσει το μέλι γιατί τότε θα χάσει όλα τα θρεπτικά και αρωματικά συστατικά του. Στη συνέχεια αποθηκεύστε το σε ένα μέρος σκιερό και δροσερό και όχι στο ψυγείο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: