ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ

μακαρονάδα με ελιές και σκόρδοΗ τέλεια ελληνική μακαρονάδα!!!

ΥΛΙΚΑ:

1/2 Κιλό μακαρόνια χοντρά

5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

5 με 6 φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα

Αλάτι – πιπέρι

6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

100 γραμ. ελιές μαύρες

3 ντομάτες ψιλοκομμένες

1 πρέζα ζάχαρη

1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

Λίγο νερό

Τριμμένο τυρί της αρεσκείας σας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Αρχικά βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα μακαρόνια μας όπως αναγράφει η συσκευασία.

Στη συνέχεια σε ένα μικρό κατσαρολάκι σοτάρουμε το σκόρδο με το ελαιόλαδο, προσθέτουμε και το κρεμμύδι. Προσθέτουμε και την ψιλοκομμένη ντομάτα μας, το αλάτι – πιπέρι, ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε λίγο νερό, τις ελιές μας και τη πρέζα ζάχαρης και το ψιλοκομμένο βασιλικό. Τέλος αφήνουμε να βράσουν για λίγα λεπτά. Αναμιγνύουμε τα μακαρόνια με τη σάλτσα μας και το φαγητό μας είναι έτοιμο!! Προαιρετικά πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί.

Πηγή: Συνταγή φίλης της Μαγειρικής πανδαισίας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: