ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΚΙ

ομελέτα με απάκι!

Εύκολη, γρήγορη και νόστιμη συνταγή!!

ΥΛΙΚΑ:

1 1/2 Πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη

Απάκι 4 με 5 φέτες ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Ελάχιστο νερό

4 αυγά

Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Στην αρχή σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε την πιπεριά μας και αφού μαραθεί αρκετά προσθέτουμε και το απάκι και περιμένουμε να σοταριστεί και εκείνο.

στο τηγάνι σοτάρουμε την πιπεριά

σοταρουμε το απακι

Σε ένα βαθύ μπόλ σπάμε τα αυγά και τα χτυπάμε ελαφρά με ένα πιρούνι. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε ελάχιστο νερό.

Στη συνέχεια μόλις και το απάκι μας σοταριστεί ρίχνουμε το μίγμα με τα αυγά μας και προσέχουμε συνεχώς να μην μας κολλήσει η ομελέτα μας.

ριχνουμε τα αυγά

‘Μαγειρική Πανδαισία’

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: