ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ

μοσχαράκι κοκκινιστό με κριθαράκι!!!!

Δείτε βήμα-βήμα με εικόνες τη συνταγή για σίγουρη επιτυχία!!

ΥΛΙΚΑ:

1 ½ κιλο μοσχάρι

500 Γραμ. κριθαράκι μεσαίο

1 πρέζα Αλάτι

1 πρέζα Πιπέρι

5 κουταλιές της σούπας Ελαιόλαδο

3 Σκελίδες Σκόρδο

1 κουτί πολτό ντομάτας 500 γραμ.

Νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Αρχικά πλένουμε το κρέας μας και το κόβουμε σε κομμάτια. Μετά το βάζουμε στη κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο να τσιγαριστεί.

στιγαρίζουμε το κρέας μας!

Στη συνέχεια ρίχνουμε τον πελτέ, το σκόρδο  και νερό μέχρι να καλυφθεί το κρέας μας και το βράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας μας.  Στη συνέχεια σε ένα μεγάλο ταψί ρίχνουμε τη σάλτσα όπως είναι από την κατσαρόλα μας  και προσθέτουμε και λίγο νερό και το κρέας μας το τοποθετούμε σε ένα βαθύ πιάτο.

η σάλτσα από την κατσαρόλα

μοσχάρι κοκκινιστό!!!

Βάζουμε το ταψί λοιπόν σε προθεσμασμένο φούρνο να πάρει μια βράσει μόνο του με τη σάλτσα και μετα από λίγο προσθέτουμε και το κριθαράκι μας ωμό.

βάζω το κριθαράκι

στο φούρνο με κριθαράκι

Στη συνέχεια αφού βράσει λίγο το κριθαράκι μας βάζουμε και το κρέας μας μέσα. Ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι και λίγο νερό και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να γίνει το κριθαράκι μας.

μοσχάρι κοκκινιστό με κριθαράκι!!

ετοιμο στο ταψί!!1!

Μπορεί να χρειαστεί να προσθέσετε λίγο νερό ακόμα μέχρι να δείτε οτι το κριθαράκι είναι έτοιμο.

Tip : Το ταψί ήταν νούμερο 40 cm

‘Μαγειρική Πανδαισία’

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: