ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ!!

DSCN2550

Σπιτικό μοσχαράκι κοκκινιστό με κολοκυθάκια!!

ΥΛΙΚΑ: ( Για 4 άτομα )

8 Κομμάτια μοσχάρι κομμένο για τέσσερις μερίδες περίπου 1 κιλό

1 1/2 κιλό κολοκυθάκια μικρά-μεσαία

Αλάτι – πιπέρι

2 σκελίδες σκόρδο

Ελαιόλαδο 1 φλιτζανάκι του καφέ περίπου

Χυμός ντομάτας 250 γραμμάρια

Νερό

Λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Αρχικά καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια, τα πλένουμε και αφαιρούμε τα κοτσάνια τους.  Στη συνέχεια σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τα σκόρδα ολόκληρα και ρίχνουμε το κρέας μας σε κομμάτια και το σοτάρουμε με το ελαιόλαδο για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Στη συνέχεια ρίχνουμε το χυμό ντομάτας και ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε το νερό μας περίπου να καλύψει το κρέας γύρο στα 2 ποτήρια νερό. Αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσει το κρέας μας..περίπου για 50 με 60 λεπτά, προσοχή μη κολλήσει ή μήπως χρειαστεί να προσθέσετε λίγο νερό ακόμα αν δεν εχει βράσει.

Τέλος αφού βράσει και είναι έτοιμο σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε τα κολοκυθάκια μας ξεχωριστά που τα έχουμε κόψει σε κομμάτια και τα προσθέτουμε μέσα στη κατσαρόλαμε το κρέας και την σάλτσα και αλατοπιπερώνουμε, αφήνουμε μέχρι να βράσουν σε σιγανή φωτιά περίπου για 20 λεπτά και αυτά.

Προσοχή: Όταν θα προσθέσετε τα σοταρισμένα κολοκυθάκια στη κατσαρόλα με το κρέας και τη σάλτσα θέλει πολύ προσοχεί σε σιγανή φωτιά μη κολλήσει το φαγητό!!

Καλή επιτυχία!!

«Μαγειρική Πανδαισία»

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: