ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ!

Η τέλεια συνταγή για τις τσιπούρες!! Ζουμερές και πεντανόστιμες!!

ΥΛΙΚΑ: (ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ)

2 ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ

6 ΦΕΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

4 ΦΕΤΕΣ ΛΕΜΟΝΙ

2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ

ΑΛΑΤΙ (ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ)

ΜΑΡΑΘΟ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟ Ή ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ (ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ-ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ)

ΛΙΓΗ ΡΙΓΑΝΗ

ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΛΙΓΜΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Αρχικά πλένουμε τα ψάρια μας και στη συνέχεια κόβουμε 4 κομμάτια λαδόκολλα σε μέγεθος που να μπορούμε να τυλίξουμε τα ψάρια μας. Κάθε ψάρι θα το τυλίξουμε με 2 λαδόκολλες για να μην τρέξουν τα υγρά.  Στη συνέχεια αλατίζουμε τα ψάρια μας, μέσα στη κοιλιά του κάθε ενός βάζουμε από 2 φέτες λεμόνι. Ρίχνουμε τη ρίγανη το αποξηραμένο σε σκόνη μάραθο ή φρέσκο και από πάνω από κάθε ψάρι βάζουμε 3 φέτες ντομάτας. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο ,το σκόρδο και κλείνουμε τις λαδόκολλες και βάζουμε τα ψάρια μας σε ένα ταψάκι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 για 45 λεπτά. Καλή σας όρεξη!!

(το ψήσιμο μπορεί να διαφέρει λόγο μεγέθους του κάθε ψαριού που έχετε πάρει)

 

Σχολιάστε