Τι πιο νόστιμο από ενα γλυκό του κουταλιού…βύσσινο!!!
ΥΛΙΚΑ:
1 Κιλό Βύσσινο
1 Κιλό Ζάχαρη
1/2 ποτήρι του κρασιού νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Καθαρίζουμε και πλένουμε το βύσσινο, βγάζουμε το κουκούτσι με το ειδικό μηχανάκι ή αν δεν έχουμε με μία φουρκέτα. Βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα τα υλικά μας και αφήνουμε να βράσουν σε φωτιά μέτρια.
Δεν ανακατεύουμε για να μη λιώσει το βύσσινο απλά ξαφρίζουμε με μια κουτάλα σε ένα πιάτο. Προσέχουμε μέχρι να δέσει το γλυκό μας για να μη μας κολλήσει. Όταν θέλουμε να ανακατέψουμε απλά κουνάμε την κατσαρόλα!! Καλή επιτυχία!!!!
‘Μαγειρική Πανδαισία’
Σχολιάστε