ΓΑΛΕΟΣ

γαλέος!

Νόστιμος γαλέος….συνοδέψτε τον με χόρτα και σκορδαλιά!!

ΥΛΙΚΑ: ( Για 2 άτομα )

4 φέτες Γαλέο

Αλάτι για κάθε ένα κομμάτι γαλέου

Λίγο λευρι για το πασπάλισμα

Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Αρχικά πλένουμε και καθαρίζουμε τα κομμάτια του γαλέου, τα αλατίζουμε και στη συνέχεια τα αλευρώνουμε και από τις δύο πλευρές και τα τηγανίζουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι με ελαιόλαδο. Προσέχουμε να μη μας κολλήσει στο τηγάνι ο γαλέος.

 

αλάτισμα

Εναλλακτικά μπορούμε να ψήσουμε και στη ψηστιέρα αν θέλουμε να είναι πιο ελαφρύ το γεύμα μας χωρίς να αλευρώσουμε όμως.

τηγάνισμα

‘Μαγειρική Πανδαισία’

2 thoughts on “ΓΑΛΕΟΣ

  1. nikos 13/03/2013 στο 4:12 μμ Reply

    Κι ένα καλό κρασάκι!!!Αυτό είναι φαγητό!!!!

Σχολιάστε