Νόστιμος γαλέος….συνοδέψτε τον με χόρτα και σκορδαλιά!!
ΥΛΙΚΑ: ( Για 2 άτομα )
4 φέτες Γαλέο
Αλάτι για κάθε ένα κομμάτι γαλέου
Λίγο λευρι για το πασπάλισμα
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αρχικά πλένουμε και καθαρίζουμε τα κομμάτια του γαλέου, τα αλατίζουμε και στη συνέχεια τα αλευρώνουμε και από τις δύο πλευρές και τα τηγανίζουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι με ελαιόλαδο. Προσέχουμε να μη μας κολλήσει στο τηγάνι ο γαλέος.
Εναλλακτικά μπορούμε να ψήσουμε και στη ψηστιέρα αν θέλουμε να είναι πιο ελαφρύ το γεύμα μας χωρίς να αλευρώσουμε όμως.
‘Μαγειρική Πανδαισία’
Κι ένα καλό κρασάκι!!!Αυτό είναι φαγητό!!!!
Ευχαριστούμε πολύ!! Θα το πιούμε στην υγειά σας!!!